VideoChat Adult

La categoria de videochat pentru adulti trebuie sa fii lipsita de prejudecati si sa ai curaj sa-ti atingi scopurile simtindu-te bine cu tine pentru ca faci doar ce vrei tu.
Z

Non-conformisti

Videochatul pentru adulti se adreseaza persoanelor non-comformiste, carora le place sa poarte discutii interesante, lasand frau imaginatiei, dar care stiu si sa isi puna sexualitatea in evidenta.

Z

Tema erotica

Conversatiile pot avea o tema erotica dar nu esti obligata de nimeni sa faci nimic din ce nu te face sa fii confortabila. Tu detii controlul.

Z

Fara prejudecati

Trebuie sa fii lipsita de prejudecati si sa ai curaj sa iti atingi scopurile si sa iti depsesti limitele.

Cateva pareri ale fetelor noastre

Don’t just take it from us, let our girls do the talking!

Recunosc, videochat-ul a fost cea mai rapida modalitate pentru mine de a face o suma de bani mai mare in scurt timp. De accea am ales sectiunea adult. Am libertatea de a face ce vreau, nu sunt obligata sa fac nimic din ce nu ma face sa ma simt comfortabil si am o situatie finaciara foarte buna.

Florina

Sunt foarte dezinhibata si imi place sa ies in evidenta, sunt lipsita de prejudecati si nu ma intereseaza de parerea oamenilor din jur. Sunt fericita si nu imi lipseste nimic. Lucrez de cativa ani la categoria adult si mi se potriveste de manusa. Am atentia pe care mi-o doresc, am bani, si imi satisfac toate dorintele.

Alexandra

Am decis sa lucrez in acest domeniu si am inceput cu sectiunea non adult nestiind foarte bine cum functioneaza, din dorinta de mai multa afirmare, dezvoltare financiara si fiind lipsita de inhibitii am trecut la categoria adult. Mi-am creat propriul stil ca si model, detin controlul si nu regret deloc aceasta schimbare.

Raluca

Trimite-ne datele tale pentru a te putea chema la un interviu!

3 + 5 =

Intrebari si raspunsuri

Daca nu stiu foarte bine limba engleza ma pot angaja si castiga bani din prima luna?

Depinde ce inseamna “nu foarte bine”, daca exista cunostinte la nivel conversational este ok, Limba engleza ti se poate imbunatati foarte mult in acest domeniu si da, poti castiga bani din prima luna, cu munca si rabdare.

Ce trebuie sa fac exact cand sunt in camera singura?

Depinde de conversatiile pe care le vei avea cu membrii, aceste lucruri le descoperi singura cand incepi sa lucrezi dar in camera ta faci doar ce vrei tu pentru ca nu te obliga nimeni sa faci ceva ce tu nu vrei.

Se poate trece de la adult la non adult?

Nu au fost cazuri de aceste gen, in general fetele trec de la categoria non adult la adult dupa ce dobandesc mai multa incredere in ele.

Am nevoie de lenjerie sau anumite tinute?

Lenjeria sau orice alte obiecte vestimentare sunt un plus in acest domeniu, mai ales daca iti face placere sa le porti si sa te pui in valoare intr-un anume fel. Insa tot ce trebuie sa faci este sa te simti confortabil.

Cand pot face mai multi bani, ziua sau noaptea?

Banii se fac cu cap si cu rabdare indiferent de perioada insa studioul nostru este deschis non stop si poti incerca sa lucrezi si ziua si noaptea ca sa descoperi singura cand crezi tu ca sunt incasarile tale mai mari si sa iti faci propriul tau program.