Parerile fetelor

Parerile fetelor din echipa Studio-ului de VideoChat Elite Models Cluj

Don’t just take it from us, let our girls do the talking!

Recunosc, videochat-ul a fost cea mai rapida modalitate pentru mine de a face o suma de bani mai mare in scurt timp. De accea am ales sectiunea adult. Am libertatea de a face ce vreau, nu sunt obligata sa fac nimic din ce nu ma face sa ma simt comfortabil si am o situatie finaciara foarte buna.

Florina

Sunt foarte dezinhibata si imi place sa ies in evidenta, sunt lipsita de prejudecati si nu ma intereseaza de parerea oamenilor din jur. Sunt fericita si nu imi lipseste nimic. Lucrez de cativa ani la categoria adult si mi se potriveste de manusa. Am atentia pe care mi-o doresc, am bani, si imi satisfac toate dorintele.

Alexandra

Am decis sa lucrez in acest domeniu si am inceput cu sectiunea non adult nestiind foarte bine cum functioneaza, din dorinta de mai multa afirmare, dezvoltare financiara si fiind lipsita de inhibitii am trecut la categoria adult. Mi-am creat propriul stil ca si model, detin controlul si nu regret deloc aceasta schimbare.

Raluca

Am ales sa lucrez la sectiunea non adult pentru ca eram o peroana inhibata si nu am crezut ca o sa fac fata la sectiunea adult. Mi-am dorit sa ma pot intretine financiar si am reusit pentru ca da, si la sectiunea non adult castigurile sunt mari. Am fost si sunt un fel de psiholog si ma simt extraordinar atunci cand imi petrec timpul discutand.Conversatiile curs,timpul trece si eu imi ating scopurile.

Angelica

Nestiind daca toate informatiile pe care ti le da internetul despre videochat sunt adevarate am decis sa ma axez pe categoria non adult ca sa ma conving.
Tot ce am citit s-a adeverit. Mi-am imbunatatit limba engleza si modul de exprimare. Am cunoscut persoane care lucreaza in dieferite domenii de la care am invatat foarte multe lucruri de care nu stiam, am realizat ca uneori discutand cu persoane necunoscute pot fi mai deschida decat atunci cand discut cu cineva cunoscut.

Mihaela

Mi-am dorit sa am bani de buzunar in perioada facultatii dar nu am vrut sa decurc la nuditate. Sectiunea Non Adult a fost alegerea perfecta pentru ca e strict interzisa nuditatea si ma simt foarte comfortabil in fata camerei. Foarte important este ca nu am facut doar bani de buzunar si chiar am ajuns sa ma intretin singura si sunt foarte implinita.

Bianca

Spune-ti parerea

Faci sau ai facut parte din echipa Elite Models Cluj? Spune-ti parerea despre noi sa afle si altii!
Fa-te auzita!