VideoChat Non Adult

Veniturile unui model de videochat non-adult sunt cu circa 20% mai scazute decat ale unui model adult, dar oricand ai dobandit increderea care iti lipsea si confortul necesar, poti trece la categoria adult.
Z

Dezvoltarea Comunicarii

Sectiunea VideoChat Non Adult implica ore intregi de discutii libere in care iti poti dezvolta abilitatile de comunicare.
Z

Impotriva Timiditatii

Se adreseaza in mare parte persoanelor care vor sa devina modele dar sunt timid sau nu au incredere in ele. Activitatea in sectiunea VideoChat Non Adult nu implica nuditate, ba chiar este interzisa.
Z

Poti oricand trece la Adult

Veniturile unui model videochat non-adult sunt cu putin mai scazute decat ale unui model adult, dar oricand ai dobandit increderea care iti lipsea si confortul necesar poti trece la categoria adult.

Cateva pareri ale fetelor noastre

Don’t just take it from us, let our girls do the talking!
Am ales sa lucrez la sectiunea non adult pentru ca eram o peroana inhibata si nu am crezut ca o sa fac fata la sectiunea adult. Mi-am dorit sa ma pot intretine financiar si am reusit pentru ca da, si la sectiunea non adult castigurile sunt mari. Am fost si sunt un fel de psiholog si ma simt extraordinar atunci cand imi petrec timpul discutand.Conversatiile curs,timpul trece si eu imi ating scopurile.
Angelica

Nestiind daca toate informatiile pe care ti le da internetul despre videochat sunt adevarate am decis sa ma axez pe categoria non adult ca sa ma conving.
Tot ce am citit s-a adeverit. Mi-am imbunatatit limba engleza si modul de exprimare. Am cunoscut persoane care lucreaza in dieferite domenii de la care am invatat foarte multe lucruri de care nu stiam, am realizat ca uneori discutand cu persoane necunoscute pot fi mai deschida decat atunci cand discut cu cineva cunoscut.
Mihaela

Mi-am dorit sa am bani de buzunar in perioada facultatii dar nu am vrut sa decurc la nuditate. Sectiunea Non Adult a fost alegerea perfecta pentru ca e strict interzisa nuditatea si ma simt foarte comfortabil in fata camerei. Foarte important este ca nu am facut doar bani de buzunar si chiar am ajuns sa ma intretin singura si sunt foarte implinita.
Bianca

Trimite-ne datele tale pentru a te putea chema la un interviu!

2 + 7 =

Intrebari si raspunsuri

As vrea sa vin la voi la interviu dar as vrea sa stiu cum decurge acesta
Interviul consta intr-o discutie unde incercam sa ne cunoastem si sa iti facem cunostinta cu acest domeniu.
Care este programul de lucru al unui model videchat non adult?
Programul este acelasi indiferent de categorie, minim 5 ore pe zi, ramanand sa iti alegi singura intervalul in care poti veni.
De ce acte am nevoie pentru a ma angaja ?
Actul necesar este Actul de identitate, atfel nu vor exista dubii asupra varstei tale care trebuie sa fie una majora.
Colaborarea imi va afecta viitoarele job-uri ?
Noi ne dorim colaborari de lunga durata si probabil ca daca vei descoperi acest domeniu ne place sa credem ca nu iti vei mai dori alte job-uri, insa daca asta nu se va intampla, poti sta linistita pentru ca nu te va afecta cu nimic, nu scrie nicaieri ca ai lucrat ca si model videochat.
Ma pot angaja daca mai este putin timp pana implinesc 18 ani? La categoria non adult ?
Nu! Din pacate cum am mai mentionat in acest domeniu este necesar sa ai o varsta majora, iar cum asta se va intampla in scurt timp dupa cum ai mentionat te asteptam atunci cu cea mai pare placere.