Elite Models

Studio videochat Cluj

Despre Elite Models

Elite Models este un studio de videochat din Cluj-Napoca creat si dezvoltat dupa acumularea unei experiente de 15 ani in domeniu.

Studioul de videochat “Elite Models” se afla intr-o locatie ultramoderna, intr-o zona centrala a Clujului, si iti ofera cele mai bune conditii de lucru, rezultate, dar si o atmosfera prietenoasa.

Scopul nostru ca si tudio de videochat este sa ajute si sa-si sustina modelul in materializarea propriilor vise si in obtinerea unor castiguri din videochat cat mai mari. Tocmai de aceea ne dorim colaborari de lunga durata, cu persoane ambitioase si serioase.

Modele noastre de videochat dispun de intimitate, aparatura de ultima generatie si suport tehnic in orice situatie. Confidentialitatea ne defineste ca si studio de videochat, motiv pentru care site-urile cu care colaboram nu sunt accesibile publicului din Romania

Hai si tu si convinge-te ca studioul de videochat “Elite Models” este locul ideal pentru tine. Poti obtine castiguri financiare rapide din videochat, alaturandu-te celui mai profesionist studio din Transilvania. Noi suntem aici sa te ajutam. Indrazneste!

Z

LOCATIE MODERNA

Studioul nostru de videochat se afla intr-o locatie extra-moderna din Transilvania.
Z

CEA MAI MODERNA APARATURA

Ne asiguram ca tu ai acces la cea mai moderna tehnologie ca sa iti poti face treaba si sa ai cele mai mari castiguri din videochat.
Z

BONUSURI SI PROCENTAJE NEGOCIABILE

Suntem aici sa te sprijinim si sa ne ocupam de nevoile tale, motiv pentru care bonusurile si procentajele ne discutam si le stabilim impreuna.
Z

SISTEME DE MUNCA INOVATIVE

Suntem tot timpul in pas cu noutatile din industrie, asa ca la voi vei avea parte de o munca inovativa care sa iti aduca castiguri financiare tot mai mari.

Fetele Elite Models

Studioul nostru de videochat are o echipa tanara, dar ambitioasa cu multa vointa de a reusi. Echipa este formata din fete tinere. Majoritate au varsta sub 25 de ani dar avem si fete cu varsta peste aceasta limita. O mare parte din ele nu au avut deloc experienta in videochat cand au venit la noi. Singurele lucruri pe care ni le dorim de la fetele care vin in echipa sunt ambitia si dorinta de reusita, dar si sa cunoasca limba engleza. Orice alta limba straina este un plus.
  • Fete peste 25 Ani in Echipa Elite Models 20% 20%
  • Fete fara experienta la inceperea colaborarii cu noi 75% 75%
  • Fete cunoscatoare de Limba Engleza 80% 80%
  • Fete cunoscatoare de mai mult de 2 limbi straine 40% 40%
Alina

Alina

Model / Trainer

Am fost model in cadrul studioului Elite Models si acum am evoluat ocupand functia de trainer. Vino la studio sa iti impartasesc experinta mea si ceea ce m-au invatat ei pe mine pentru a face bani si cariera impreuna.
Mariana

Mariana

Model

Pe cei de la Elite Models ii descriu printr-o propozitie simpla: „Cei mai tari!”. Mi-am dorit independenta financiara si sa lucrez pentru mine. Elite Models mi-au indeplinit dorintele!
Nicoleta

Nicoleta

Model

Program flexibil si plata la timp. Lucruri pe care nu le gasesti oriunde, insa eu am parte de ele la Elite Models.
Sigur si tu iti doresti asta!