Vreau sa lucrez de acasa

Poti deasemenea face VideoChat de acasa, in intimitatea locuintei tale.
Z

Non-conformisti

Videochatul pentru adulti se adreseaza persoanelor non-comformiste, carora le place sa poarte discutii interesante, lasand frau imaginatiei, dar care stiu si sa isi puna sexualitatea in evidenta.

Z

Tema erotica

Conversatiile pot avea o tema erotica dar nu esti obligata de nimeni sa faci nimic din ce nu te face sa fii confortabila. Tu detii controlul.

Z

Castiguri substantiale

Castigurile sunt subtantiale si daca lucrezi de acasa. Asta daca dai dovada de implicare si devotament.

Videochatul de acasa

Videochatul de acasa are plusuri si minusuri. Spre deosebire de activitatea intr-un studio unde beneficiezi de dotari de ultima generatie precum lumini, calculatoare si camere video HD, acasa vei avea mai putine dotari insa vei fi in mediul tau si cu siguranta te vei simti confortabil.

Lucrezi cand vrei tu dar exista posibilitatea ca programul tau sa fie mai dezordonat decat daca ai lucra de la studio. Ai nevoie de un calculator performant, o camera web de calitate, un provider bun de internet si sa iti decorezi camera intr-un mod cat mai dragut.

Castigurile sunt subtantiale si daca lucrezi de acasa in VideoChat, daca dai dovada de implicare si devotament. Orice model indiferent ca lucreaza de acasa sau la studio dispune de suportul nostru tehnic.

Trimite-ne datele tale pentru a te putea chema la un interviu!

12 + 9 =

Intrebari si raspunsuri

Cate ore pot sa lucrez de acasa?

Poti lucra cate ore doresti tu, cu cat mai mult timp petreci cu atat sansele tale de castig sunt mai mari, important este sa iti stabilesti un numar de ore si sa nu te abati de la acel program.

Pot lucra de mai multe ori daca sunt acasa, si ziua si noaptea?

Daca dispui de timpul necesar este foarte indicat sa incerci sa lucrezi si ziua si noaptea, fusul orar difera si astfel ai sansa sa cunosti cat mai multi membri din toata lumea, iar castigurile tale pot creste considerabil.

Daca nu am lumina profesionala o sa fie un impediment in a fi un model bun?

Lumina si celelalte dotari profesionale sunt un plus pentru imaginea ta. Dupa ce vei incasa bani vei vedea ca vei dori sa investesti in imaginea ta si o sa iti poti procura o lampa insa pana atunci nu este considerat un impediment.

Daca lucrez de acasa dispun de contract ?

Da, absolut toate modele cu care colaboram dispun de contract.

Platile se fac la fel ca si in cadrul studioului?

Da, si in cazul modelelor care lucreaza de acasa plata va fi tot bi-lunara.