Cum să devii un model de videochat de succes

Nov 16, 2021

Vrei să devii model într-un studio de videochat și nu știi cum? Te ajutăm noi! Îți stăm la dispoziție cu toate cele necesare, dar și orice altceva ai nevoie

Le spunem adesea fetelor sa fie ele însele și să fie naturale. Cu toate acestea este important să ieși din zona de confort și să te implici în conversațiile cu clienții pentru a avea venituri cât mai mari.

Nu știi de unde să începi? La Elite videochat Cluj îți punem la dispoziție o listă despre tehnicile de comunicare și fraze care te ajuta în ceea ce privește cariera ta de model in videochat:

Cu ce te pot ajuta?

Acest lucru te poate ajuta să comunici mai ușor cu un client în chatul privat. Pentru că este mai elegant sa spui asta, decât “ce vrei să fac pentru tine?” sau să promiți tot felul de lucruri până când intri in chat privat cu respectivul. Dacă începi o conversație așa, aceasta va fi liberă, degajată și te va ajuta sa afli cat mai multe detalii despre intențiile membrului.

Poți folosi de asemenea expresii: Ce speri să găsești la mine? Ce pot sa fac eu pentru a te ajuta?

Ce dorești să-mi spui despre tine?

Discuția dintre membru și model este foarte importantă. El este acolo cu un motiv. Poate caută o evadare. Tu ești acolo să-l asculți și să îl faci să se simtă confortabil în discuția cu tine. Dar până să ajungi la acea conversație plăcută, la fel ca și-n viața reală, există timiditatea de început. Sparge gheața făcându-l să vorbească despre el.

Ascultă, înțelege și repetă

Ascultă-l pentru a înțelege ce își dorește, ce anume caută să găsească în persoana ta. Unii îți vor spune direct, fără prea multe rezerve însă nu tot timpul membrii sunt atât de direcți. Sunt mai rezervați și le e mai dificil să comunice cu tine. Este util pentru tine să repeți ultimele cuvinte pe care membrul ți le spune pentru că astfel el se simte în siguranță, pentru ca are nevoie sa fie înțeles și pentru ca tu îi vei confirma toate acestea.

Imi poti spune cand ne mai revedem?

Nu îl poți lăsa să plece din chat privat fără să aduci în discuție posibilitatea unui nou chat privat  în viitorul apropiat. Tu ii dai ocazia, cu o întrebare de acest gen. Este un mod plăcut de a-ți lua la revedere, iar membrul rămâne cu impresia că ți-a făcut plăcere să îți petreci timpul împreună cu el și cu siguranță te va mai căuta.

Implicare și îndemn

Spune-i hai să facem împreună ceva și el se va simți „important” pentru tine. Implică scenarii, provoacă-l să îți dezvăluie cele mai ascunse fantezii, spune-i să își imagineze ca este cu tine în diverse locuri. Creează un moment doar al vostru folosindu-ți imaginația din confortul studioului de videochat.

Poți folosi întrebări precum: cum te simți? Îți poți imagina cum ar fi dacă?

Sunt întrebări cheie care activează pe oricine. Nu îți dai seama, însă puterea cuvintelor tale îl vor face să te placă, să te caute și să revină la tine cu altă ocazie.

Cum începi o conversație

Sa începi direct o conversație cu: “hai sa iti arat” sau “hai in privat” cu siguranță nu duce într-o direcție bună. Oricine ar aprecia mai degrabă un “Cum a fost ziua ta azii?” sau “Cu ce te pot ajuta?”. Astfel, vei deschide o conversație lipsită de prejudecăți, dar și mai lejeră.

Mai apoi trebuie să ții cont și de abordarea personală. Negreșit, atunci când lansezi cuiva invitația de a vorbi despre sine, conversația începe mai ușor și decurge mai ușor, sunt evitați timpii morți, momente îndelungi de tăcere, iar discuția se leagă parcă mai ușor. Asadar, întreabă-l pe cel ce îți vizitează camera ceva despre el. Poți chiar să îl întrebi direct: “este ok dacă te întreb câte ceva despre tine?”.

În tot acest timp este bine sa fii atentă la detalii, să reții lucrurile pe care acesta ți le spune despre el, pentru că odată ce îl cunoști este mai ușor să interacționezi cu membrul respectiv în așa fel încât să fie plăcut și profitabil pentru tine. Dacă membrul se va întoarce mereu să te caute, ai șansa de a-l face și fidel, deci trebuie să menții un ton amical și sa cunoști detalii despre el și viața lui, așa cum se compenseaza.

Ințelege-l și empatizează cu el

Ei sunt acolo pentru un motiv. Oamenii au dureri, dezamăgiri, au zile proaste, simt nevoia de deconectare de la realitate. Dacă îl înțelegi ce își dorește și de ce atunci este un win-win de ambele părți. Așadar arată înțelegere și validează stările pentru a-i câștiga simpatia și atenția.

Uneori planificarea este cheia

Din experiență spunem ca vesticii sunt foarte organizați din fire și le place să aibă o viață ordonată. Dacă te aliniezi acestui stil, ai șanse să îl faci pe un membru cat mai activ cu tine. Tocmai de aceea este bine să ai un program foarte bine definit, pentru ca membrii să știe în ce interval orar te găsesc online, iar la Elite videochat Cluj îți stăm la dispoziție cu tot ce ai nevoie.

Încă ți se pare complicat? Îți stăm la dispoziție cu orice întrebări ai avea. Îți punem la dispoziție chiar și traininguri și suntem aici să îți dăm și sfaturi.

Contactează-ne!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.