Cum să te pregătești pentru orele de lucru la videochat

Nov 16, 2021

În momentul în care vei începe activitatea ca model de videochat, vei realiza că etapa de pregătire este poate chiar mai importantă decât prestația ta din timpul sesiunilor propriu zise. De ce și cum te pregătești va avea un impact mai mare decât crezi. 

De ce rutina este importantă pentru un model de videochat? 

Chiar dacă acest job este unul flexibil, asta categoric nu înseamnă că nu va fi nevoie să respecți un program. În lipsa acestuia vei munci haotic și rezultatele vor întârzia să apară. Rezultatele depind și de consecvența ta.

Rutina te poate ajuta din mai multe puncte de vedere, mai ales din punct de vedere al energiei. În momentul în care vei implementa o rutină, vei evita haosul și oboseala care apare odată cu acesta. Și da, oboseala se poate vedea atât pe tenul tău, cât și în atitudinea ta. Nimeni nu vrea să converseze cu o persoană vizibil epuizată.

Sfaturi de aplicat pentru rutina zilnică  

 • Odihnește-te suficient! Orice zi începe mai bine dacă ai avut parte de odihnă de calitate în noaptea precedentă.
 • Începe ziua cu un ritual. Fie că discutăm aici despre alergatul în parc, mersul la sală sau poate chiar un mic dejun copios, fiecare zi trebuie începută cu o activitate care să-ți facă plăcere.
 • Organizează-ți ziua. Atâta timp cât știi care sunt activitățile prioritare pentru ziua respectivă și îți impui limite, nu-ți vei decala aproape niciodată programul.
 • Include sportul în rutina ta zilnică, indiferent de momentul pe care îl alegi. Beneficiile activității fizice sunt arhicunoscute, de la cele psihologice care te vor ajuta să ai mai multă încredere în tine, până la cele fizice, care-ți pt îmbunătăți și sex-appealul.
 • Alege-ți din timp ținuta sau ținutele pentru sesiunile în studioul de videochat, astfel vei avea destul timp să intri în personaj și să creezi o poveste.
 • Acordă-ți timp pentru pauze și pentru timpul tău petrecut cu tine însăți. Fie că vorbim de timp în care îți perfecționezi limba engleză, practici hobby-uri, mergi la shopping, sau înveți lucruri noi.

Rutina de îngrijire a tenului  

Pe lângă toate aceste sfaturi generale, nu puteam să trecem cu vederea rutina de îngrijire a tenului, unul dintre cele mai importante aspecte din această meserie, dat fiind faptul că vei purta machiaj cinci zile pe săptămână, câte opt ore pe zi. Deoarece prima impresie contează, indiferent dacă vorbim despre videochat adult sau non-adult, orice model trebuie să acorde atenție sporită îngrijirii tenului. Iată câteva sfaturi de la specialiștii în makeup:

 • Descoperă ce tip de ten ai. Aceasta poate fi uscat, gras, sensibil, combinat sau normal. Dezvoltă o rutină de îngrijire în funcție de tipul tenului tău 
 • Curăță-ți tenul în funcție de tipul său.
 • Hidratează-ți tenul, indiferent de tipul acestuia sau de vârsta ta. Este recomandat să aplici soluția hidratantă în timp ce pielea este încă umedă. Pentru pielea grasă sau cu acnee este recomandată o cremă hidratantă ușoară și fără ulei.
 • Aplică protecție solară chiar și când este frig sau nu bate foarte tare soarele.
 • Indiferent de cât de obosită ești, nu uita să te demachiezi, altfel riști să-ți înfunzi porii și să te alegi cu acnee.
 • Niciodată nu împărți instrumentele de machiaj sau machiajul.
 • Exfoliază-ți pielea cel puțin o dată pe lună.

Un rol deosebit îl joacă machiajul, alegerea accesoriilor dar și pregătirea morală cât și psihică a modelelor.

Probabil că multe fete au observat că în realitate arată grozav, dar de îndată ce trebuie să-și facă o poză pentru profil, machiajul pare a fi invizibil. Toate acestea sunt greșeli de utilizare necorespunzătoare a produselor cosmetice. Dar nu-ți face griji, la Elite videochat Cluj te ajutăm cu tot ce ai nevoie.

Toate fetele ar trebui sa cunoască pașii pe care trebuie să-i urmeze în realizarea unui make-up, cum ar fi: cum să te machiezi corect, cum să aplici fard și în același timp să nu arăți amuzant, dar sexy.

Evitarea greșelilor la aplicarea machiajului pentru comunicarea prin webcam:

 • Fardul în exces creează un efect de „păpușă”, iar dacă nu vrei să auzi complimente de la un critic de teatru, este mai bine să folosești nuanțe mai naturale de maro, bej închis sau bronz pentru fardul de obraz.
 • Utilizați combinațiile de culori corecte: ochi întunecați – buze naturale de aceeași nuanță, dar ușor mai deschise, ochi deschiși – buze închise sau nuanțe naturale de roz de luciu.
 • Dacă doriți să creați o imagine de vampă, strălucitoare cu buze stacojii, ar trebui să acordați o atenție deosebită fondului de ten. Umbra sa nu trebuie să fie foarte deschisă, sau invers – foarte întunecată „sub bronz”. Mai bine alegeți nuanțe naturale de fond de ten sau pudră.
 • Cel mai bun fond de ten sub formă de mousse „se întinde” pe față cu zone cu probleme (coșuri, nereguli, pliuri faciale), durează mult timp, nu dă un efect „strălucitor”.

De asemenea, merită luat în considerare faptul că imaginea video și luminile camerei pot schimba un pic fața ta. Alegeți tonuri de lumină naturale și nu așezați lămpile în față, sub sau deasupra feței. Ca model în fața camerei, în ​​primul rând, acordă atenție amenajării camerei tale, machiajului și aspectului. Numai în acest caz putem vorbi despre succes pe site-urile pentru activitatea modelelor web.

Modelul de videochat este un adevărat standard de perfecțiune, ideal, feminitate și sexualitate naturală. Cu toate acestea, nu toate fetele se pot lăuda cu aspectul natural. Unele modele web abuzează de produsele cosmetice decorative și, atunci când intră online, arată foarte ciudat. Tocmai de aceea este important să ții cont de și de lumina din studioul de videochat.

Atunci când alegeți o imagine de profesoară, merită să o coordonați cu machiajul, astfel încât totul să pară cât mai organic și elegant. Deci, pentru o imagine bună, puteți alege o versiune a accentului pe ochi: folosim săgeți largi, gene mari, nu foarte largi, dar sprâncene contrastante cu o îndoire. Buzele pot fi pur și simplu colorate cu un ruj nu prea strălucitor.

Pentru imaginea unei “catwoman”, puteți folosi nuanțe întunecate de ruj, aici puteți da deja frâu liber imaginației, alegând și experimentând cu nuanțe de pe față. Dar, totul ar trebui să fie ideal: de la un fond de ten chiar și la o ruj și o linie clară de buze.

Imaginea unui model web cu tenul deschis  poate fi diluată nu numai cu rujuri roz, ci și cu nuanțe elegante de bordo. Atenție, de asemenea, la bijuterii, acestea ar trebui să fie în cantități mici, este mai bine – lanțuri masive cu o piatră, o brățară, cercei care nu sunt provocatori.

Modelul de videochat este standardul perfecțiunii și jocul sexualității, fără a transforma imaginea elegantă a unei femei tentante într-o ținută ridicolă.

Alătură-te echipei noastre, Elite Models, și vei beneficia și de alte sfaturi valoroase pentru cariera ta!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.